14.09.2010 г.

Какво друго има, освен секса?

Много от вас сигурно си мислят, че няма как да доставите удоволствие на партньора, освен ако не правите секс. Знаете ли обаче, че „сексът” има различни разновидности, освен онази, която всички познаваме? Алтернативи, които можете да практикувате независимо дали все още не сте готови да загубите девствеността си, или просто искате да разнообразите отношенията с гаджето!
  
1. Орален секс

Това е може би най-известният секс-вариант и се практикува както от девствени двойки, така и от вече правили секс.

За момичетата: момичето може да прави орална любов(свирка) на момчето. Трябва да имате предвид, че не всяко момиче би приело да го направи, така че е по-добре тя сама да пожелае. Момичето трябва да бъде нежно и да внимава със зъбите си, защото пенисът е много чувствителен. Също, след като момчето се е възбудило напълно, то ще свърши, а вкусът на спермата понякога не е приятен (цигарите, например, правят спермата горчива). Ако момичето не иска да вкусва или преглъща спермата, просто трябва да помоли момчето да я предупреди и да свърши навън.

За момчетата: оралният секс с момиче често се нарича „шпатула” и представлява галенето на клитора и срамните устни с език. Най-често мъжете се съсредоточават върху клитора, защото той е по-чувствителен и му трябва много влага, за да достигне максималната възбуда. Също, много жени стигат до оргазъм по-лесно чрез орална любов.

Забележка: Венерическите болести и СПИН могат да бъдат предадени чрез орален секс, така че ако не сте сигурни, използвайте презерватив (овкусен, за да ви е хубаво!).
  
2. Еротични масажи

Еротичните масажи са най-безопасната форма на доставяне на удоволствие. Можете да се възбудите лесно - на свещи, с ароматни кремове (ако масажът е по тялото) и т.н.  Освен масажите по гърба обаче, можете да прибегнете и към друг вид интимни масажи.

За момичета:
Ако идеята за орална любов не ви допада, не се бойте! Можете да хванете пениса на приятеля си с ръце и след като ги навлажните с малко лубрикант (не с крем!) да движите нагоре и надолу. Ако той желае също може да ви покаже някои техники, които му доставят удоволствие, тъй като момчетата мастурбират така.

За момчетата: Можете да задоволявате приятелката си с пръсти – като вкарате показалеца, или показалеца+средния пръст (зависи колко й е приятно) във влагалището, след което да ги движите напред-назад, или да ги движите един покрай друг. Задължително обаче изрежете и загладете ноктите си, както и си измийте ръцете, за да не предизвикате инфекция!

Забележка: При вкарването на пръстите хименът (девствената ципа) може да бъде разкъсан, така че внимавайте и предупредете приятелката си, ако е девствена! В случай, че не искате да разкъсате девствената ципа, можете да навлажните пръстите си (хубаво е да е с лубрикант, никога с крем!), след което нежно да докосвате клитора, докато момичето се възбуди

3. Клитор?

Тъй като споменахме клитора в последната забележка, трябва да кажем няколко думи за него, защото не всички знаят къде се намира той и какви са неговите особености.

Клиторът представлява малко образувание намиращо се в най-горната част на срамните устни при момичето. За да се ориентирате по-добре, представете си следните места като 4 точки : анусът е най-долу, след това е вагиналният отвор, над него е уретрата (от там излиза урината) и след това, най-отгоре се намира клиторът. Той е изключително нежен, затова обикновено стои скрит на сигурно.

Когато жената се възбуди, клиторът увеличава размера си и става още по-чувствителен. Затова е много важно когато го докосвате с ръка да сте с мокри пръсти – най-добре да използвате лубрикант, в краен случай – вода или слюнка. Никога не използвайте кремове, олио за тяло или, не дай си Боже, готварско олио!

Много жени обичат клиторът да бъде докосван с език, тъй като е мек и влажен. Ако сте търпеливи и на момичето наистина му доставя удоволствие, то след известно време на игра с клитора тя може да достигне до оргазъм.



Имайте предвид, че на някого може и да не му хареса да прави някое от гореизброените неща, затова първо поговорете, без да се срамувате! Така ще можете да се наслаждавате на заниманията си без притеснения :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар