1.09.2010 г.

Как да предразположа гаджето за секс?


Рано или късно в живота на всеки от нас настъпва мигът, в който си казваме „Искам да правя секс с този човек!”. Както се казва обаче „За танго са нужни двама” – сексът е двустранен процес и не е достатъчно само да искаш, за да го получиш. Другият също трябва да го пожелае – понякога това е по-лесно и става от самосебе си, но често се налага да положим малко усилия.

Той/Тя готов/а ли е?

Важно е да се отбележи, че не всеки изпитва желание за секс на една и съща възраст. А дори и да го иска, може да се притеснява от първия път, така че трябва да сте търпеливи. Разберете дали половинката има намерение да прави секс на този етап от живота си и недейте да я подлагате на напрежение. Нищо не разваля секса като това да се чувстваш длъжен и притиснат да го направиш. Ако много обичате гаджето си можете да останете заедно и да изчакате правилният момент. Ако не – винаги можете да потърсите късмета си другаде, но не карайте момчето/момичето да си мисли, че го напускате заради личният избор да не прави секс на този етап.

Притеснява ли го/я нещо?


Нежеланието за секс понякога се дължи на притеснения, а те могат да бъдат най-различни: никога досега не го е правил/а, родителите са в другата стая, някой може да ви хване, тя се притеснява от тялото си, той се притеснява, че е неопитен и свършва бързо, и т.н. Лошото е, че колкото и да казвате на някого, че всичко е наред, понякога това просто не е достатъчно – човекът сам трябва да добие увереност в себе си. Окажете морална подкрепа и му/й дайте време да помисли на спокойствие.

Също, едно момиче може да ви отреже, защото е в цикъл и да й е неудобно да сподели. Не се притеснявайте и просто изчакайте.

Ако и двамата искаме секс, как да подходя?

До секс обикновено може да се стигне в почти всички случаи – докато си лежите на леглото и гледате филм, докато слушате музика, докато се закачате, изобщо винаги, когато има физически контакт и близост.

За момчетата:
винаги можете да започнете със съвсем ненатрапващи действия - момичетата разбират от намеци, така че може просто да я погалите, или да сложите ръката си върху бедрото й, докато лежите. Леките нежни целувки също са много обичани и действат възбуждащо.

Масажът е страхотен начин да отпуснете половинката и едновременно с това да я възбудите. Не е нужно да сте професионалисти, намачкването на раменете също върши работа. Масажът от любимия човек винаги действа възбуждащо. След като приключите може да оставите няколко целувки по гърба на половинката и оттам нататък нещата сами ще потръгнат.

За момичетата: за съжаление невинаги можете да разчитате на това, че момчетата ще разберат намеците ви. Мъжете най-добре разбират от визуалната стимулация – но трябва хем да сте директни, хем да не бъдете прекалено вулгарни – можете да потанцувате на музиката, която слушате в момента, да разкършите тяло, да седнете в скута му и да го целунете. Можете дори и да направите нещо за хапване, което той обича, или пък десертче; нещо с плодове. Такива малки и нежни, типично женски действия не остават незабелязани от мъжете.

Унисекс:
поддържайте хигиената си! Мийте зъби, използвайте дезодорант и носете свежи дрехи и бельо. Може да направите всичко като по учебник, но не бива да  подценявате негативната сила на лошият дъх!

Запомнете, че всеки път сексът може да бъде уникален и не е нужно да подхождате към него по един и същ начин. Един път вие ще поемете инициативата, другия път – половинката и така ще поддържате разнообразието. Бъдете нежни и не пришпорвайте. Когато има желание всичко се случва от самосебе си :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар